Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Biskuit

Viskoekjes van bokking


Ingrediënten:

- 6 bokkingen
- 1 ei
- 1 ui
- 3 aardappelen
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 theelepel djinten
- halve theelepel laos
- 1 theelepel ketumbar
- 2 tenen knoflook
- paneermeel

Bereiding:

Kook de aardappelen in de schil gaar en pel ze. Verwijder het vel en de graten van de bokkingen en prak het visvlees met de aardappelen fijn. Snipper de ui en knoflook. Wrijf de ui, knoflook, sambal, djinten, laos en ketumbar fijn in de vijzel. Meng de kruidenpasta door het vismengsel. Maak hiervan platte koekjes en leg ze ca. 1 uur in de koelkast. Klop het ei los, haal de koekjes door het ei en daarna door paneermeel. Verhit olie in een wok en bak de koekjes aan beide kanten goudbruin en krokant.

Ikan Biskuit