Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ikan Bumbu Bali Dua
Gestoofde, pittige red snapper met tomaten
Ingrediënten:
- 500 gr. red snapper
- 3 tomaten
- 2 tenen knoflook
- 1 lente-ui
- 1 sjalot
- 2 eetlepels sambal oelek
- sap van 1 citroen
- olie
Bereiding:
Maak de vis schoon. Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in stukken. Hak de knoflook, lente-ui en de sjalot fijn. Braad de vis even aan in olie. Voeg de sjalot en de knoflook toe. Voeg daarna de sambal en de tomaten toe. Maak het geheel af met het citroensap. Stoof de gebakken vis verder tot gaar. Strooi de fijngesneden lente-ui over de vis voor serveren.
Ikan Bumbu Bali Dua