Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kacang Goreng

Gebakken pinda's

Kacang Goreng | Indonesisch-Culinair.nl
Foto ingezonden via de Indonesische kookclub door: Voletta


Ingrediënten:

- 500 gr. rauwe pinda's
- 10 sjalotten
- 10 tenen knoflook
- 10 eetlepels ketumbar
- peper
- zout
- olie

Bereiding:

Doe water in een pan en laat het koken. Kneus de ketumbar. Schil de uien en de knoflook en maak ze fijn. Doe de uien en knoflook in een ruime bak of pan en doe er de ketumbar en de peper bij. Roer dit door elkaar zodat de kruiden goed gemengd zijn. Doe er het kokende water bij en dan de pinda's. De pinda's moeten net onder staan. Laat dit een nacht afgedekt met een theedoek staan. Verhit olie in een wok en bak de pinda’s in kleine porties lekker bruin.

Kacang Goreng