Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Kacang Pedis
Pittige pinda's in een jasje
Ingrediënten:
- 300 gr. rauwe pinda's
- 200 gr. bloem
- 2 eieren
- olie
Bumbu:
- 50 gr. suiker
- 3 eetlepels sambal rawit
- 3 teentjes knoflook
- halve theelepel zout
- 1 bouillontablet
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en verkruimel het bouillonblokje. Rooster de pinda's ca. 10 min. en houd ze apart. Kluts de eieren los, voeg dit bij de bumbu en pinda's. Mix tot het een glad geheel is en voeg 4 extra eetlepels bloem toe. Mix weer tot een glad geheel. Strooi de overgebleven bloem op een bakplaat. Lepel de pinda's terug bij de bloem tot alle pinda's bedekt zijn hiermee. Bak de pinda's in hete olie in een wok ca. 25 min. op een klein vuur tot gaar.
Kacang Pedis