Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Lapisan Es Djeruk Nipis
Boterglazuur met limoensmaak
Ingrediënten:
- 100 gr. boter
- 350 gr. poedersuiker
- zout
- 1 limoen
- vanille-extract
Bereiding:
Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit. Mix de boter met een gedeelte van de suiker tot een creme. Voeg de limoenrasp en het sap toe en mix goed door. Doe de rest van de suiker met het zout en de vanille er bij. Als de creme te dik is doe je er wat vruchtensap of wat melk bij. De creme moet goed te smeren zijn. Strijk de Lapisan Es Djeruk Nipis over een goed afgekoelde cake of taart.
Lapisan Es Djeruk Nipis