Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Martabak Mini

Poffertjes gegarneerd met geraspte kaas en hagelslag


Ingrediënten:

- 3 eieren
- 100 gr. suiker
- 250 gr. bloem
- halve theelepel gist
- 0,75 kopje santen
- geraspte kaas
- hagelslag

Bereiding:

Meng de bloem met de gist in een kom. Klop de eieren samen met de suiker tot het wit en schuimig is in een andere kom. Mix het bloemmengsel al kloppend en roerend door de eieren tot alles goed is gemengd en je een stevig beslag hebt. Voeg nu beetje bij beetje de santen toe tot het beslag wat dunner is geworden. Mix het goed door. Laat het beslag ca. een half uur rusten. Giet nu het beslag in een poffertjes pan en bak de poffertjes tot je belletjes bovenop ziet verschijnen. Strooi hagelslag en geraspte kaas hier bovenop en bak het verder tot het gaar is.

Martabak Mini