Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Mundu-Mundu

Kruidig gehakt met kokosmelk


Ingrediënten:

- 250 gr. rundergehakt
- 2 uien
- 1 rode lombok
- 2 kemirienoten
- 3 eetlepels olie
- 1 schijf laos
- 1 theelepel kencur
- halve theelepel trassi
- asem
- 50 gr. santen
- zout

Bereiding:

Snipper de uien fijn. Snijd de lombok in ringen. Pof de kemirienoten in een droge koekenpan en hak ze fijn. Verhit de olie in de wok en fruit hier de uien, lombok, laos, kencur en trassi in. Roerbak dit tot de uien glazig zijn. Voeg dan het gehakt, trassi, asem, kemirienoten en zout toe en bak het gehakt rul. Laat de santen hierin smelten en schep alles goed door. Lekker om door de rijst te scheppen.

Mundu-Mundu