Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Nasi Goreng Paksoi

Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi


Ingrediënten:

- 300 gr. rijst
- 250 gr. kalkoenfilet
- 3 eetlepels olie
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- halve rode paprika
- halve paksoi
- 100 gr. tauge
- 2 eetlepels ketjap
- zout

Bereiding:

Snijd de kalkoenfilet fijn en snipper de ui. Kook de rijst en laat het afkoelen. Bak in een wok de kalkoenfilet in de olie bruin. Bak de ui mee en pers de knoflook erboven uit. Snipper de paprika en bak hem mee. Maak de paksoi schoon, snijd de dikke stronk eruit en snijd blad en stelen in repen. Schep de paksoi in de wok en laat het slinken. Schep de rijst erdoor en laat het gerecht onder voortdurend omscheppen kleuren. Voeg zout naar smaak toe. Schep er tot slot de tauge en de ketjap door. Serveer met sambal en krupuk.

Nasi Goreng Paksoi