Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Oseng-Oseng Jamur
Roergebakken champignons
Foto ingezonden via de Indonesische kookclub door: Sonja van Belkum-Ruegg
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 groene lombok
- 250 gr. champignons
- 1 eetlepel olie
- halve theelepel suiker
- halve theelepel zout
- trassi
- 1 theelepel asem
- 1 daun salam
- 1 schijf laos
Bereiding:
Snipper de ui en pers de knoflook uit. Snijd de lombok in ringetjes (eventueel pitjes verwijderen). Snijd de champignons in plakjes en schil de laos. Verhit de olie in de wok en fruit de ui, geraspte laos, knoflook en lombok tot het geurig ruikt. Voeg nu de rest van de ingrediënten toe en roerbak dit ca. 3 min. Serveer warm.
Oseng-Oseng Jamur