Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1003

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
marineren
bakken
pittig
frituren
heet
vijzelen
blancheren
lauw
zuur
koud
stomen
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Ayam Indonesia
Gebakken kipkarbonades
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Daging dan Kentang
Gesmoorde runderlappen met gefrituurde aardap...
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes

Groente / fruitgerechten

Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...
Sambal Goreng Remis
Roergebakken mosselen

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!