Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1015

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
marineren
vijzelen
heet
frituren
drogen
blenden
lauw
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Abon Ayam Tiga
Drooggebakken kip met kruiden
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Kroepoek Tempeh Dua
Dunne, krokante tempeh in een jasje

Groente / fruitgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Sambal Goreng Bawang Perai
Prei gestoofd in kokosmelk

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!