Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1025

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
marineren
stoven
koud
heet
vijzelen
blancheren
pittig
zoet-zuur
koelen
zuur
lauw

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Sambal Ketimun Tomat
Twee kleine gerechtjes van vleestomaat en kom...
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!