Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1029

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
oven
bakken
marineren
heet
pittig
frituren
vijzelen
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Ayam Paniki
Gesmoorde kip in pittige kokosmelk
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje
Terik Daging
Riblappen in kokossaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!