Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1031

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
stomen
zoet
marineren
bbq
grillen
vijzelen
stoven
heet
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Sateh Ayam Dua
Blokjes kippenvlees aan een spies
Belancang
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus met k...
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Ikan Taoco
Lekkerbekjes in een sausje met prei
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!