Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1034

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
zoet-zuur
stoven
vijzelen
frituren
zoet
blenden
heet
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Bumbu Bali Bandeng
Droog gebakken makreel in pittige saus
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Bakso Malang
Heldere runderbouillon met gevulde tofu en ge...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kangkung
Waterspinazie en tempeh in een kokosmelksaus
Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!