Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1046

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
bakken
wokken
heet
vijzelen
stomen
stoven
frituren
blenden
marineren
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Bungkus
Rijstpakketjes
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Otak-Otak Pipih
Javaanse viskoekjes met kokos
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Pindang Serani
Gekookte kip in kruidige bouillon

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!