Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #105

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
marineren
frituren
blancheren
vijzelen
koud
bbq
grillen
pittig
heet
blenden
zuur
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus
Swiwi Santen
Gestoofde kippenvleugels van de barbecue
Ketoprak Tahu
Koude salade van tofu en tauge met een pittig...
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Udang Panggang Merah
Rode garnalen van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!