Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1052

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
marineren
oven
frituren
heet
bbq
blenden
blancheren
koud
zuur
rauw
koelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Frikadel Smoor
Gestoofde gehaktballetjes in ketjap
Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus
Sateh Menado
Blokjes varkensvlees aan een spies
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees

Groente / fruitgerechten

Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!