Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1057

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
marineren
vijzelen
oven
bakken
blenden
pittig
bbq
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Sambal Kacang
Gebakken kip in een kruidig sausje van ketjap...
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Cumi Balado dengan Paprika
Gestoofde inktvis in een zeer hete saus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!