Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1064

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
warm
wokken
frituren
koelen
marineren
pittig
vijzelen
heet
bbq
stomen
zoet-zuur
koud
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Kepiting Djawa
Gefrituurde krabkoekjes
Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Sambal Udang
Gekruide, grote garnalen gestoofd in kokosmel...
Tahu Kuning
Blokjes tahu in een groentebouillon
Cendawan Butang Goreng
Gefrituurde champignons in een krokant jasje
Jagung Udang
Gestoofde mais met garnalen
Ayam Goreng Mentega
Gebakken kip met botersaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Ikan Bumbu Bawang
Pittige makreel van de barbecue

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!