Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1075

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
bakken
koken
zoet
marineren
frituren
oven
heet
pittig
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras

Bijgerechten

Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Tahu Bacem
Gefrituurde zoete tahu
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!