Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1081

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
heet
vijzelen
stoven
marineren
oven
blancheren
koelen
koud
frituren
bakken
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus
Babi Panggang Dua
Geroosterd varkensbuikspek
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Won Ton Rebus
Gevulde pakketjes van garnalen en kip gekookt...
Abon Ikan
Drooggebakken tonijn met kruiden
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen

Groente / fruitgerechten

Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!