Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1085

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
pittig
bakken
heet
stoven
frituren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras

Bijgerechten

Sardine Goreng
Pikant gebakken sardientjes
Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus
Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!