Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #109

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
bakken
heet
stoven
vijzelen
marineren
bbq
blenden
frituren
zoet
pittig
zuur
zoet-zuur
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten

Bijgerechten

Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Sateh Menado
Blokjes varkensvlees aan een spies
Tahu Kuning
Blokjes tahu in een groentebouillon
Ayam Goreng Bawang
Gefrituurde kipfilet in een krokant jasje
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!