Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1094

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
frituren
vijzelen
bakken
blancheren
marineren
stoven
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Babi Ketjap Lima
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!