Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1112

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
bakken
frituren
koelen
koud
lauw
stoven
heet
vijzelen
oven
blancheren
zoet-zuur

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...

Bijgerechten

Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Rendang Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!