Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1119

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
frituren
heet
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Cah Brokoli
Broccoli met spekreepjes in bouillon

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!