Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1125

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
marineren
frituren
heet
bbq
pittig
zuur
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Tahu Taoco Dua
Gebakken tahu met petehbonen en bamboescheute...
Udang Goreng Kecombrang
Gebakken garnalen met kecombrang
Sateh Ayam
Blokjes kippenvlees aan een spies
Empal Sapi Kelapa
Drooggebakken rundvlees met kokos
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Sateh Babi
Blokjes varkensvlees aan een spies
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!