Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1130

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
vijzelen
heet
frituren
bbq
grillen
oven
bakken
stomen
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Telor Cina
Eieren met een marmereffect
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Daging dan Kentang
Gesmoorde runderlappen met gefrituurde aardap...
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun
Gemengde salade van komkommer en een dressing
Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!