Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1135

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
oven
frituren
koelen
marineren
vijzelen
koud
heet
zoet
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Ikan
Gekruide aardappelschotel met makreel
Frikadel Goreng
Aardappel-gehakt koekjes
Ayam Smoor Laksa
Gesmoorde kip met su-un
Corned Beef Kentang
Corned beef met chips
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!