Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1143

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
bakken
koelen
marineren
vijzelen
stoven
heet
bbq
blenden
zoet-zuur
pittig
rauw
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Nasi Bungkus
Rijstpakketjes
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Kari Telor Dua
Eieren met een kruidige kerriesaus
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Rujak Pengantin
Koude groentesalade met pinda's en pittig...

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!