Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1149

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
stoven
oven
frituren
zuur
marineren
vijzelen
grillen
blancheren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Frikadel Kentang
Drooggebakken aardappelgehaktkoekjes
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Ayam Smoor Laksa
Gesmoorde kip met su-un
Makreel Pedis
Makreel met sambal uit de oven
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!