Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1154

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stomen
vijzelen
heet
marineren
oven
stoven
bakken
frituren
zoet-zuur
koud
blancheren
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Pelalah
Uitgeplozen, gebakken kip geserveerd met hete...
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Dadar Telor
Omelet met uiringen
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...
Swiwi Djeruk
Gefrituurde kippenvleugeltjes met schijfjes c...
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!