Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1169

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
zoet-zuur
marineren
frituren
heet
vijzelen
pittig
stomen
blenden
koelen
zoet
bbq
grillen
oven
blancheren
koud
rauw

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Ikan Nanas
Gebakken tong met ananas
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Ayam Gurih
Gestoofde pittige kip
Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Frikadel Kepiting Djawa
Gefrituurde krabkoekjes

Groente / fruitgerechten

Ayam Bakar Taliwang
Hete, gegrilde kip met ananas
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!