Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1174

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
vijzelen
marineren
blancheren
bakken
koelen
zoet-zuur
frituren
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Smoor Daging Tiga
Gesmoord rundvlees in een zurig sausje
Abon Ayam Tiga
Drooggebakken kip met kruiden
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes

Groente / fruitgerechten

Gurame Asam Manis
Gebakken vis met groenten in een zoet/zuur sa...
Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!