Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1178

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
zuur
marineren
zoet-zuur
frituren
bakken
koelen
vijzelen
koud
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Ikan Nanas
Gebakken tong met ananas
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!