Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1189

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
marineren
frituren
stoven
bakken
vijzelen
blenden
zoet
oven
heet
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Tahu Ketjap
Gesmoorde tahu met ketjap
Kerak Telor
Omeletten met ketan, kokos en gedroogde garna...
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Lontong Sayur Betawi
Gestoofde jonge papaya met kouseband en lonto...
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Kombong
Gestoofde, zeer hete vis in kruidige kokosmel...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!