Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1240

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
blancheren
zoet
heet
marineren
frituren
vijzelen
zuur
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Gegado
Gefrituurde koekjes van prei en selderie
Dadar Telor Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Cumi Balado dengan Paprika
Gestoofde inktvis in een zeer hete saus

Groente / fruitgerechten

Loempia Semarang
Loempia's met saus en frisse komkommer ac...
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!