Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1247

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
pittig
stomen
zoet-zuur
marineren
bbq
zuur
koud
koelen
blancheren
lauw

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Telor Kaldu
Eieren met kerrie-kokossaus
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees
Ukut Belimbing
Rundvlees en groenten in kruidige kokosmelk
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Tempeh Pedis Dua
Geroosterde pakketjes met tempeh, groenten en...
Kombong
Gestoofde, zeer hete vis in kruidige kokosmel...

Groente / fruitgerechten

Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!