Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1255

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
heet
marineren
frituren
stoven
bbq
grillen
vijzelen
blenden
bakken
zuur
pittig
koelen
rauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Tempeh Gurih
Krokant gebakken tempeh
Perkedel Daging Kentang Asap
Gefrituurde aardappelkoekjes met ontbijtspek

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sambal Kentang Dua
Gefrituurde aardappel omhuld met sambal

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!