Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1263

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
stoven
heet
blancheren
vijzelen
pittig
blenden
marineren
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Udang Bandung
Garnalen met petehbonen in kokosmelk
Sapi Goreng
Gebakken rundvleesreepjes met ketjap en papri...
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Sambal Goreng Ayam Kering
Droog gebakken kip met kruiden

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!