Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1265

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
bakken
vijzelen
frituren
mixen
stomen
blancheren
pittig
koud
bbq
grillen
heet
stoven
zuur
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Udang Menggoreng Kelapa
Grote garnalen in een jasje van kokos
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Ketoprak Tahu
Koude salade van tofu en tauge met een pittig...
Brengkessan Udang Tempeh
Gestoomde pakketjes van tempeh en garnalen in...
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!