Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1298

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
wokken
warm
frituren
vijzelen
stomen
blenden
heet
stoven
pittig
bakken
zoet-zuur
rauw
blancheren

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei
Ikan Mentega
Krokante red snapper met een kruidige botersa...
Bakso Ikan Tenggiri
Visballetjes van makreel in bouillon
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Dadar Bumbu
Pikante omelet met prei en selderie

Groente / fruitgerechten

Asinan Sapudi
Tauge en komkommer met een ketjapsaus
Sambal Goreng Rebung
Gestoofde bambuscheuten in pikante kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!