Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
marineren
stoven
frituren
rauw
koud
heet
vijzelen
zuur
oven
zoet
koelen
lauw
zoet-zuur
pittig

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Sambal Goreng Tahu Peteh
Gebakken tahu met peteh in een pittige kokosm...
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!