Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1312

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
frituren
bakken
oven
zoet-zuur
pittig
koud
koelen
vijzelen

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Bakwan Dua
Gefrituurde garnalen taugebollen
Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes
Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Kol Kuning
Rolletjes kool gevuld met gekruid gehakt uit ...
Bumbu Rujak
Gesmoord rundvlees in kokosmelksaus
Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!