Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1329

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
pittig
marineren
oven
grillen
vijzelen
zoet-zuur
heet
frituren
koud
bbq
bakken
blancheren
zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Bebek Panggang Pedis
Geroosterde, pittige eend van het spit
Udang Masak Kuning
Pittige garnalen in een gele kokossaus
Frikadel Djeruk Manis
Gevulde sinaasappels met gehakt
Abon Ayam Suwir
Strooisel van drooggebakken kip
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Sateh Cumi Bakar Manado
Inktvis spiesjes met een pittige kokosmelksau...
Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!