Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1333

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
vijzelen
pittig
marineren
zuur
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Tumis Cumi Terong
Roerbak van inktvis met aubergine en paprika
Rendang Hati Ampela Ayam
Kippenlevers en maagjes in pittige kokossaus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!