Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1340

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
heet
vijzelen
pittig
zoet-zuur
stoven
stomen
blenden
lauw
zuur
frituren
oven
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Telor di Saus Nanas
Eieren met ananassaus
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Telor Masak Bali
Eieren met ketjapsaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!