Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1354

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
stomen
vijzelen
heet
frituren
oven
marineren
bbq
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Telor Sambal Peteh
Sambal met gefrituurde eieren en peteh
Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Ikan Bali
Pittige makreel met petehbonen uit de oven
Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!