Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1360

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
vijzelen
stoven
pittig
frituren
blancheren
marineren
heet
bbq
koelen
zoet
zoet-zuur
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Ayam Mentega
Kip in kruidige botersaus
Lontong Tahu Campur
Lontong en gebakken tahu met een pindasaus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Ayam Goreng Kering
Geroosterde kip besprenkeld met kruidige olie
Popiah Sayuran
Groente en kip gerold in rijstvelletjes met p...
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!